Fæbrogård Feriegård

  • Åbningstider: Hele året

Feriegård

Hyggelig og romantisk feriebolig

Vi tilbyder:

Bondegårdsferie - ferie på landet - bed and breakfast - ferie med børn - ridning - fiskeri - naturoplevelser

Overnatning

Vores feriebolig på landet ligger i den hyggelige landsby Døstrup ca. 17 km fra stranden på Rømø, Danmarks bedste badestrand. Der er ca. 5 km til marsken og vadehavet,en del af nationalpark Vadehavet. Døstrup ligger midt mellem Ribe og Tønder.
Ferie lejligheden har 4 senge og der kan redes op til yderligere 2. Den er meget hyggelig med et mix af gammelt og nyt og spa-bad for 2 personer i badeværelset. Der er alt, hvad man behøver til at lave mad, ligesom der er enkelte spil, legetøj, osv.
Der er mulighed for at grille på terrassen, der har egen grill og havemøbler – og bålplads, der ligger mod vest. Stilheden er markant!
Gården er drevet økologisk siden 1989 og vi har får, frugtplantage, heste og hunde. Der er mange markveje, hvor man kan vandre, cykle eller ride – og hvor intet standser blikket, så langt øjet rækker: der er fladt herude og et fantastisk fugletræk det meste af året!
Fæbrogaards værelse er ca. 20 m2 beliggende i tidligere stald med synlige bjælker, m.m. - alt i gammel stil. Der er en dobbeltseng og en ekstra seng, som også bruges som sofa. Et par stole og lille bord man kan sidde og læse ved. Der er te køkken faciliteter på gangen, dog uden vand, som kan hentes på eget badeværelse. Pænt badeværelse med det hele. Der er havemøbler til at sidde ved udenfor, hvor morgenmaden serveres, når vejret er til det. (ellers serveres den i vores stue)

< Gå tilbage

Find vej på kortet