Trangemosegaard

  • Åbningstider: Hele året.

Besøg en af Danmarks smukkest beliggende gård!

Smuk natur, strand & dyr - vi har det hele!

Vi tilbyder:

Bondegårdsidyl i fantastisk uspoleret natur - legefaciliteter til alle aldre - køer - høns - katte - kaniner - frilandsgrise - hund - ro og fred - massere af seværdigheder i området

OvernatningOplevelser

Velkommen til Trangemosegaard - en af de smukkest beliggende gårde på Djursland! Gården, som vi driver økologisk, har
én ferielejlighed på 45 m2 med adgang til egen terasse og have. Der er plads til 4 personer, der ønsker idyllisk bondegårdsferie i skøn natur med ro og fred. Gården ligger ned ad en lang smukt snoet grusvej tæt på kysten, lidt nord for Ebeltoft, omkranset af gammel fredsskov og kuperede marker. Der er legefaciliteter både inde og ude på gården, som børn i alle aldre har glæde af – fx trampolin, bordtennis, bordfodbold, bålplads, m.m. På gården har vi endvidere 23 anguskøer og kalve, høns, kaniner, frilandsgrise og en lille svensk-dansk gårdhund. Gårdens besøgene er meget velkomne til at hilse på alle dyene og hente friske æg til morgenmaden. Vi har endvidere løbende stalddørssalg af vores økologiske frilandsoksekød.
Der forefindes mange seværdigheder i området – fx Ree Park/Ebeltoft Safari (i en afstand af 1,2 km.), Djurs Sommerland, Skandinavisk Dyrepark, Fregatten Jylland, Kattegatcentret, Glasmuseet, den gamle By & Tivolifriheden. Og med kun 1,5 km. til stranden, kan man nemt få sig en dukkert ved Batterierne. Der er også massere af gode gå og cykelruter omkring gården: fx ved Jernhatten, Nordsøstien, samt ad den ca. 8 km lange natursti, langs den tidligere jernbanestrækning mellem Ebeltoft og Gravlev, kaldet Gravlev stien, hvor man kan opleve mange forskellige skønne landskaber. Fra stien er der bl.a. adgang til fugletårnet ved Stubbe Sø.
For flere informationer og billeder klik ind på vores hjemmeside.

< Gå tilbage

Find vej på kortet