Ny feriegård?

Vil du gerne være med i vores netværk?


Vi har altid plads til nye kolleger! Vores netværk samler feriesteder på landet i hele Danmark. Om du henvender dig til børnefamilier, den ældre generation, grupper eller håndværkere - hos os kan du være med i et netværk, som satser på samarbejde, erfaringsudveksling, synlighed, kvalitet og information.

NYT! Find din inspiration gennem et besøg hos et af vores medlemmer! Listen kan du downloade HER

Du kan også besøge vores facebookside: www.facebook.com/FerievaertPaaLandet
Her er der mulighed for at stille spørgsmål og finde vores 5 film, som opstartshjælp.


Alle feriesteder skal være godkendt og det er lige nu, hvor vi tager på tur og besøger nye ferieværter. Vi møder dig og dine ideer med erfarne øjne og er sikker på, at besøget giver noget til dig og til vores netværk.
Besøget koster 800 kr + moms og tager ca. to timer. Booker du et besøg nu, giver vi 50 % på annoncering i 2018.
Derudover tilbyder vi rigtig gode rabataftaler til vores medlemmer, hvis du gerne vil være med på andre markedsføringsplatforme, som f.eks. Landferie i Tyskland.

Du er velkommen til at kontakte vores sekretariatsleder Silke Lorenzen, som kan træffes på mail: landboturismedk@gmail.com eller på telefon 8791 2042. Hun kan bedst træffes mellem 8 og 14, men vil også gerne ringe tilbage udenfor åbningstiderne.

Når du overvejer at være med, skal du lige vide, at vi ikke tager provision af din udlejning. Ingen skjulte udgifter eller gebyr, - du ved allerede ved tilmeldingen, hvad dine udgifter bliver.