Bed & Breakfast Vesterhede

  • Åbningstider:

Ferie for alle i skøn natur

Ferie for alle i skøn natur

Vi tilbyder:

Bondegårdsferie - familielejlighed - studiolejlighed - grillfaciliteter - vandreture - autocamper - tv - røgfri - natur - puslebord - weekendseng - høj barnestol - biloplader - lego klodser

Overnatning

Vi byder velkommen til vores dejlige ferielejligheder, som vi har indrettet i den gamle stald og lade på vores ejendom beliggende kun 15 minutters kørsel fra Billund.
Vi tilbyder lejligheder i forskellige størrelser, og alle vore lejligheder har eget bad og toilet samt lille tekøkken. Morgenmad som selv-hushold kan tilkøbes.
Det store fællesrum (plads til 80 personer) med tilhørende køkken er til fri afbenyttelse for alle vore gæster. Samtidig gør det stedet særdeles velegnet til fætter- og kusinefester, familiesammenkomster eller måske et weekendophold sammen med vennerne.
Bed & Breakfast Vesterhede er et lille landbrug, som ligger i fantastiske naturskønne omgivelser. På vores marker og rundt om søerne har vi anlagt flere stier, så her er rig mulighed for at komme ud at gå en tur og nyde naturen og måske se rådyr eller harer.
Her er stor vestvendt terrasse med grillfaciliteter. For børnene er her legeplads med bl.a. trampoliner og gynger.
Indenfor har vi i fællesrummet lavet et legeområde med LEGO, spil, tegnesager m.m., og på det gamle høloft står bordfodbold og airhockey til fri afbenyttelse. Her er også fjernsyn og magelige stole, så der kan slappes lidt af.
Trådløst internet i alle lejligheder og opholdsrum.
Minimum 2 overnatninger i juni, juli og august.
Vi glæder os til at være med til at give jer en god ferieoplevelse.
Med venlig hilsen Lis og Henning

< Gå tilbage

Find vej på kortet