Ledgaard

  • Åbningstider: Hele året

LEDGAARD ferie -fest og weekend

Ferie, fest, weekend, familietræf i naturskønne omgivelser med mulighed for mange aktiviteter.

Vi tilbyder:

Hund - kødkvæg - frilandsgrise - får - høns - kaniner - natur - fiskeri i å og sø ( ingen fangstgaranti) aktiviteter - festlokaler

OvernatningIndkøbOplevelser

Få en oplevelsesrig ophold på vores gård med mange hobbydyr bl.a. kaniner,høns,får,kødkvæg og frilandsgrise(sommer)og hund. I kan være med til at fodre eller blot gå rundt og hygge jer ved dyrene. I må være overalt på gården. Mange udendørs aktiviteter. Trække tur på hest, Go-cartkørsel på bane. Petanque, krolf m.m. Indendørs aktivitetsrum. Naturskønt område nær skov, å ,sø, vesterhavet og badesø. Gode udflugts- og indkøbsmuligheder.
I kan bo i velindrettede og handicapegnede lejligheder med egen indgang og terrasse. Lejlighederne har forskellige størrelser. I 2 af vore lejligheder må man have sin hund med. Ved ferieophold uge 27 - 31 skal opholdet være med 1/2 pension, hvor der serveres aftenbuffet og morgenbuffet med et varieret udvalg, tilpasset både børn og voksne. I måltiderne indgår de råvarer vi selv har på gården. Resten af året kan opholdet være med selvhusholdning i lejlighederne eller ved leje af fælles køkken/lokale til max. 40 prs.
Pris og øvrige tilbud findes på www.led-gaard.dk eller ring: 40710786 eller mail: ledgaard.husby@gmail.com og få en snak om vi kan opfylde jeres forventninger til en ferie eller en fest .
Festlokaler til 20, 50 og 100 prs. Opdækning ved lange, firkantede eller runde borde.
Vi står til enhver tid parat til at afholde din ferie , fest eller weekend , om I er mange eller få.
Vel mødt hos os!

< Gå tilbage

Find vej på kortet