Nordgården

  • Åbningstider: Hele året med start fra juni 2019

Ferie på landet nær Skuldelev ås

Ferie i det smukke Hornsherred.

Vi tilbyder:

Hund - kat - islandske heste - køkkenhave - høns - kyllinger - kaniner - får - geder - grise

OvernatningPrimitiv overnatningOplevelser


I det skønne Hornsherred ligger Nordgården, som den sidste gård på vej ud af den lille landsby Skuldelev – med udsigt til marker, læhegn og Skuldelev ås.
Gården er oprindeligt en malkekvægsgård, og den består af et stuehus og 3 længer. Det på det gamle høloft, vi har indrettet 2 ferielejligheder og dele af kostalden 1 fællesrum. På Nordgården finder I forskellige husdyr samt en stor køkkenhave. Vi vil gerne give vores gæster- barn som voksne muligheden for at komme på landet, tættere på naturen og opleve glæden ved de dyr, frugt og grønt vi har på gården.

Bondegårdsferie
Når man er på ferie hos os, har man mulighed for at deltage i den daglige pasning af gårdens dyr samt høst af sæsonens frugt og grønt fra haven. Når vejret tillader det, tænder vi ofte op på bålpladsen og så laver vi snobrød eller pandekager. På gården kan man frit boltre sig i haven, her finder man sandkasse, gynger, legehus, shelter, trampolin og bålfad. I haven findes også forskellige bærbuske, man kan hapse af. Bliver man træt af leg, kan man gå rundt og besøge de forskellige dyr. Hilse på hestene, fårene eller hønsene man kan også gå en tur ned til kaninkæleområdet. Hvis det ønskes, er der mulighed for træktur på gårdens heste, når man deltager i foderrunden. Haven er indhegnet.

B&B
Uden for bondegårdsferiesæsonen lejes lejlighederne ud som B&B værelser eller hele lejligheder. Så har man brug for lidt landlig luft og dejlig natur, eller en vinter hygge weekend med sin partner/familie/ kammeraterne eller veninderne. Så er vores lejligheder en god kulisse til et sådant arrangement. Der er gode muligheder for at tage sin kajak med og sejle ud fra skuldelevstand 2,5 km væk. Eller cykle en tur på fjordstien.

< Gå tilbage

Find vej på kortet